KUVAUSEHDOT

Kuvaus toteutetaan sovitusti studiossa tai miljöössä.

Miljöökuvauksissa toimitaan säävarauksella, jonka arvion yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa kuvausta siirretään.


Olet nähnyt aikaisempia töitäni ja tutustunut portfoliooni ja hyväksyt sen, että kuvaustyylini voi muuttua tai olosuhteet vaikuttaa.

Kuvien tyylin valitsen vallitsevien olosuhteiden ja oman harkintani mukaisesti. Jokainen kuvaus on erilainen ja kuvien lopputulokseen vaikuttaa moni asia kuten vallitseva valo, koska kuvaan luonnonvalolla.


Kuvissa suosin luonnollisuutta ja aitoutta, jonka vuoksi kuvankäsittelyyni ei kuulu taustojen vaihto, vaatteiden värien vaihto tai henkilöiden vaihto kuvasta toiseen.

Iholta on mahdollista poistaa kuvankäsittelyssä sellaiset asiat, jotka ei ole pysyviä kuten naarmut, mustelmat, finnit ja tahrat. Yksittäisiä hiussuortuvia voi poistaa kasvoilta, mutta isompia muokkauksia hiuksille en tee.


Vastasyntyneiden kasvoilla voi olla monesti hormoninäppyjä ja iho saattaa hilseillä. Näppyjä on mahdollista jonkin verran häivyttää, mutta tässäkin pidän aitoudesta, enkä silottele ihoa täysin tasaiseksi. Tästä voidaan yhdessä sopia kuvauksen yhteydessä.


Kuvat toimitetaan esivalintagalleriassa sähköisessä muodossa 1-2 viikon kuluessa kuvauksista.

Asiakas valitsee ja merkitsee 7 vrk:n sisällä valintagallerian toimituksesta kuvauspakettiin kuuluvan määrän kuvia.

Latausmahdollisuuden asiakas saa kun lasku on maksettu.


Esivalintagallerian kuvia ei saa kopioida, eikä jakaa sosiaalisessa mediassa. Myös kuvakaappausten ottaminen on kielletty.

Asiakas voi halutessaan ostaa myös lisäkuvia tai koko kuvagallerian. Kuvat toimitetaan asiakkaalle 7 vrk:n kuluessa, kun kuvavalinnat on tehty.


Linkki verkkogalleriaan on voimassa 3 kk kuvagallerian toimituksesta.

Asiakkaana vastaat itse kuvien tallentamisesta ja varmuuskopioinnista omaan käyttöösi sen jälkeen, kun olet saanut linkin valmiiseen kuvagalleriaan.

Kuvaajan velvollisuus säilyttää kuvia on 3 kk kuvien toimittamisen jälkeen.Kaikki kuvien tekijäoikeudet säilyvät minulla ja saan käyttää ottamiani kuvia julkaisuissani, portfoliossa ja markkinointitarkoituksessa niin sovittaessa.

En julkaise kuvia ilman asiakkaan suostumusta.

Kunnioitan asiakkaan yksityisyyttä ja käytän

tilannekohtaista harkintaa kuvien julkaisussa myös silloin, kun asiakas antaa luvan julkaisuun.


Asiakas saa ostamiinsa kuviin vapaat käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön.

Kaikki kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty.

Kuvia ei saa myöskään luovuttaa kolmansille osapuolille, kuten esimerkiksi mainontaan toisille yrityksille tai kuvakilpailuihin ilman erillistä sopimusta kanssani.


Jos julkaiset kuvia esim. sosiaalisessa mediassa, mainitsethan nimeni @valokuvaajaleenawaren tai Leena Warén


Asiakas ei saa muokata kuvia itse, rajata kuvia uudelleen tai käyttää mitään filttereitä.